• Levering volgende dag, mits voor 13 uur ’s middags besteld (op werkdagen)
• Bezorgen België á € 7,50
• Gratis verzending door  DHL vanaf € 50,- binnen Nederland
• Altijd Track & Trace.

Je pakketje wordt verzonden zodra alle door jou bestelde producten voorradig zijn. Je ontvangt op dat moment een email met de track & trace code van het pakketje.

We verzenden de door jou bestelde producten naar het door jou opgegeven adres met een Track & Trace code. We gebruiken voor de opvulling van de pakketjes hergebruikte en gerecyclede opvulmaterialen.

VERZENDING

Bestellingen gedaan op werkdagen voor 13.00 uur worden de volgende dag geleverd.
De bezorgdagen van DHL zijn
• maandag
• dinsdag
• woensdag
• donderdag
• vrijdag
• zaterdag

Indien een product niet voorradig is op het moment van je bestelling, dan krijgt u van ons een mail met de verwachte levertijd voor dit product .
Je pakketje wordt verzonden zodra alle door jou bestelde producten voorradig zijn. Je ontvangt op dat moment een email met de track & trace code van DHL  van het pakketje.

Bezorger gemist?

Ben je niet thuis als je pakket wordt bezorgd?Was je niet thuis toen DHL je pakket kwam bezorgen? Dan vind je een kaart in de brievenbus met het volgende bezorgmoment. Wil je een ander moment of locatie kiezen? Gebruik de bezorgcode op de kaart en je postcode om een andere bezorgoptie te kiezen. Dit kan je opgeven tot 23.59 uur op de dag dat we bij je langs zijn geweest, kijk op www.dhlparcel.nl/nl/particulier/bezorger-gemist

RETOURNEREN

Je kunt het product binnen 14 dagen na de ontvangst van het product retourneren.

Daarom kunnen alleen absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten worden geretourneerd. Bij binnenkomst worden de producten door ons zeer grondig gecontroleerd.
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of geopend, of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren en in dat geval wordt het aankoopbedrag niet uitgekeerd.

Het product dient in de originele verpakking en met een track & trace code te worden verzonden die per email aan ons doorgeeft, zodat wij de verzending ervan kunnen volgen. Indien het pakketje niet bij ons arriveert, kunnen wij de retour procedure niet voortzetten.
Zodra wij het product in ongeschonden staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag zoals vermeld op de factuur binnen 14 dagen naar een door jou op te geven rekeningnummer overschrijven.
Indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, geopend of dat het product door schuld van de klant is beschadigd, behouden wij ons het recht voor een geretourneerd product te weigeren.

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact op via info@ellensdierenwinkel.nl of bel met ons 0341-351430